Virkkaukset

Isoäidin raita on pop!

Isoäidin raita on uusi isoäidin neliö.

Tästä piti tulla vauvanpeitto, sellainen vajaa metri suuntaansa, korkeintaan parin viikon työ. Etsin selkeän ohjeen ja valitsin värit huolellisesti. Äiti otti oikein kuvan, jottei sommitelma unohdu:

Kun kolmannen rivin kohdalla viimein tajusin, että vajaasta metristä oli jotenkin tullut puolitoista, ei huvittanut enää purkaa. Ja koska värimakuni on vähän vauvamainen, otan peiton oikein mielelläni itselleni. Lisäsin sommitelmaan vielä muutaman varastossa lojuneen kerän Seitsemää veljestä, ja nyt valmiina on jo ensimmäinen värikerta ja ylikin.

20130312-141004.jpg

Raitojen virkkaaminen on todella helppoa. Käytännössä jokaisella rivillä virkataan kolme pylvästä edellisen rivin pylväsrykelmien väliin. Rivien päihin tulee joka toisella kerroksella yksi ja joka toisella kaksi pylvästä. Kirjoitan ohjeen tänne tarkemmin auki kunhan saan peiton valmiiksi, mutta hätäisimmät voivat katsoa mallia vaikka Attic24:stä.

5 thoughts on “Isoäidin raita on pop!

  1. Kiitos! Mäkin tykkään väreistä kovasti, mut järjestystä oon vähän pohtinut. Olis kannattanut tehdä pienempi malliilkku eka ja vaikka kokeilla paria vaihtoehtoa. Mut enää en kyllä rupee purkamaan! 😀

  2. Paluuviite: 11+1 kysymystä | Näpertäjä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s